Biljartvereniging

't Hooghuys / Verouden Bouwbedrijf BV

 Secr:  A.H.M. Verhagen  -  Veerdonkstraat 9  -  5466 RV  -  Eerde / Veghel  -   NL85 RABO 0129 5246 62

Eerdse driebanden kampioenschap

 

          Al vele jaren lang wordt dit toernooi georganiseerd al door Biljartvereniging ’t Hooghuys/Verouden Bouwbedrijf BV. Traditioneel wordt het Eerdse driebanden kampioenschap gehouden in Café-Zalen ’t Hooghuys in Eerde waar de grote zaal wordt omgetoverd tot een ware biljartarena. In tegenstelling tot vele biljarttoernooien waar geldprijzen beschikbaar worden gesteld, is het bij toernooi in Eerde alleen om de eer te doen en zijn er geen geldprijzen te winnen. Het motto hier is dat spelvreugde, sportiviteit en gezelligheid boven alles staat.

Eind april gaat voor de éérste keer het (beperkt) Open Eerdse driebanden kampioenschap van start. Met nadruk op de eerste keer want de vorige edities waren alleen toegankelijk voor deelnemers die woonachtig zijn in het kerkdorp Eerde of die lid waren van een van de diverse biljartverenigingen in Eerde. Met het (beperkt) Open Eerdse driebanden kampioenschap wordt verstaan dat mensen mogen deelnemen die woonachtig zijn in de gemeente Meierijstad of lid zijn van een van de biljartverenigingen in Eerde.

Er wordt gespeeld in maximaal 4 klassen die ingedeeld wordt aan de hand van het moyenne. Klasse A zijn de spelers met het hoogste moyenne en klasse D de spelers met het zijn de laagste moyenne. De klassen zijn weer opgedeeld in kleine poules waarvan de beste twee spelers doorgaan naar de volgende ronde. Vandaar uit wordt er gespeeld in een afvalsysteem om zo naar de finale toe te werken. De winnaar van de klasse A wordt uitgeroepen tot toernooikampioen en mag zich de beste speler van Eerde en omstreken noemen.

Inschrijven kan vanaf nu t/m 17 Maart met het daarvoor bestemde inschrijfformulier. Inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per deelnemer. Dit formulier staat hieronder en kunt u downloaden en kan teruggemaild worden naar ek3banden@gmail.com.

LET OP!!!!   Uw inschrijving is pas geldig wanneer het inschrijfgeld is voldaan.

 

Inschrijfformulier 2023
Word – 86,5 KB 172 downloads

De winnaars van de vorige edities staan hieronder vermeld:   

Winnaar Rob Verbruggen

Eerdse driebanden kampioen 2022